Clinica Pro

Clinica privata din 1994


Experienta echipei chirurgicale este cel mai important factor in ecuatia unei solutii chirurgicale eficiente, garantind o rezolvare completa, rapida si definitiva pentru fiecare din pacientii nostri.
Alaturi de diplome, ani de studii, burse in centrele de excelenta chirurgicala europeene si americane, ceea ce conteaza sint lucrarile stiintifice, expunerile si studiile dedicate gasirii celor mai bune si sigure solutii terapeutice chirurgicale sau medicale.

Colectivul chirurgical al Clinicii Pro acopera un spectru impresionant de premiere chirurgicale romanesti, atestate prin lucrari publicate atit in tara cit si in state cu o veche traditie chirurgicala. Aceste lucrari stiintifice prezentate si dezbatute impreuna cu specialistii din clinicile cu traditie chirurgicala recunoscuta de pe mapamond reprezinta recunosterea de catre marea familie chirurgicala si ne confera dreptul de a participa de pe aceleasi pozitii la activitatea stiintifica mondiala. Lucrarile prezentate sint supuse initial unui proces minutios de selectie de catre comisiile avizate la fiecare manifestare stiintifica in parte si nu pot fi prezentate daca nu indeplinesc criteriile si normele impuse de organizatori.

Prima lucrare prezentind tehnica laserului endovenos in Romania a fost prezentata de Dr Stefan Jianu la Timisoara in anul 2004 in cadrul celui de-al doilea Simpozion International de Angiologie, in cadrul sectiunii de flebologie.

Prima lucrare romaneasca analizind rezultatele tehnicii laser in tratamentul varicelor, prezentata la un congres international, apartine de asemeni colectivului Clinicii Pro si a fost prezentata de Dr Stefan Jianu la Congresul International de Flebologie desfasurat la Rio de Janeiro in 2005.